AHC Nieuwspagina

AHC nieuws

 

Airco machine voor AHC

De AHC beschikt ook over een eigen airco machine. Hiermee kunnen de R134-a aicosystemen van de auto gecontroleerd en bijgevuld worden. Momenteel loopt er een actie voor €45,- (controle & vulling). Voor een daglid komen de kosten hiervoor op €52,50. Dit is inclusief het daglidmaatschap!!!

 

PickupBandenwissel compleet voor slechts €20,-

Voor deze service wordt een kleine bijdrage van slechts €2,50 per wiel gevraagd. Dit is inclusief nieuwe ventielen. Voor het uitbalanceren is de bijdrage ook €2,50 per wiel. Dit is inclusief het lood.

Dit betekent dat leden hun 4 (nieuwe) zomer- of winterbanden dus voor slechts €20,- kunnen laten omleggen en balanceren! Voor een daglid komen de kosten hiervoor op €27,50. Dit is inclusief het daglidmaatschap!!!

Uitlijncomputer met sondes

De AHC is ook de trotse eigenaar van een professioneel uitlijncomputer. De kosten voor een standaard uilijnconrole zijn €25,-

Deze uitlijncomputer maakt gebruik van camerasondes die aan de wielen van de auto worden geplaatst. Zo worden alle waardes gemeten en aan de hand van de computer gecontroleerd. Onze meest ervaren begeleider hierin is Robbert (donderdagavond). Het apparaat kan door een sonde upgrade nu helemaal rondom "kijken". Tevens beschikken we nu over 4 draaiplateaus om onder de wielen te plaatsen tijdens het uitlijnen.

Ferrari
Heb je tips, opmerkingen, foto's of andere informatie voor op onze site?
Dan kun je die mailen naar: webmaster@ahc-harskamp.nl
http://www.hitwebcounter.com/htmltutorial.php
Alleen op de AHC site zoeken
Page up