Onze Openingstijden

Wij zijn op afspraak open op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond van 18:30 tot 22:00 uur. Tevens zijn wij geopend op de 3 zaterdagen van Dick, Paul en Mark van 09:00 tot 16:00 uur. De agenda en hobbybegeleider contactgegevens zijn via uw eigen leden inlog te raadplegen.

Onze mogelijkheden

Op de werkvloer is voldoende ruimte om aan 3 auto’s gelijktijdig te kunnen sleutelen en deze is toegankelijk via de twee grote elektrische roldeuren. Er staan twee hefbruggen geplaatst, een 2 koloms en een 4 koloms waarvan de laatste is uitgerust met een eigen brugkrik op perslucht. In het midden hangt een afzuiginstallatie en iedere brug heeft zijn eigen gereedschapsborden met het nodige handgereedschap.

Verder is er een bandenapparaat, een balanceerapparaat, een airco-machine, een 4-gastester, een zetbank, een werkbank met gereedschapsbord, een bankschroef, een slijpmachine, een motortakel, een kolomboormachine, een plaatschaar, etc.

Al het overige hand-, speciaal-, elektrische- en luchtgereedschappen zijn in het magazijn/ gereedschapshok te vinden. Daarnaast beschikken wij over twee goedgevulde gereedschapskarren.

In onze milieuhoek kunt u na een klus met uw vervuilde vloeistoffen, poetsdoeken, lege olie/vloeistofflessen en klein ijzermateriaal terecht. Uw gebruikte banden en grote incourante stukken zult u zelf moeten afvoeren.

Uitlijncomputer met sondes

De AHC is ook de trotse eigenaar van een professionele uitlijncomputer. De kosten voor een standaard uitlijncontrole zijn €25,-

Deze uitlijncomputer maakt gebruik van camerasondes die aan de wielen van de auto worden geplaatst. Zo worden alle waardes gemeten en aan de hand van de computer gecontroleerd. Onze meest ervaren begeleider hierin is Robbert. Het apparaat kan door een sonde upgrade nu helemaal rondom “kijken”. Tevens beschikken we nu over vier draaiplateaus om onder de wielen te plaatsen tijdens het uitlijnen.

Aircomachine bij de AHC

De AHC beschikt ook over een eigen airco machine. Hiermee kunnen de R134-a aircosystemen van de auto gecontroleerd en bijgevuld worden tegen een vergoeding van €45,- (controle & vulling).

Bandenwissel en uitbalanceren

Voor deze service wordt een kleine bijdrage van slechts €2,50 per wiel gevraagd. Dit is inclusief nieuwe ventielen. Voor het uitbalanceren is de bijdrage ook €2,50 per wiel. Dit is inclusief het lood.

Dit betekent dat leden hun vier (nieuwe) zomer- of winterbanden dus voor slechts €20,- kunnen laten omleggen en balanceren!